Pro-Ski Flex

Menu:


Nyheter:

Juli 10, 2012:
skidan.se

Mars 29, 2009:
Vasalöparen

Mars 26, 2009:
Smartson

Aug 28, 2008:
Götebors posten

Senaste testet »

Pro-ski Flex

En ny rullskida från PRO-SKI för klassisk åkning. Den nya konstruktionen ger helt unika åkegenskaper som liknar flexibiliteten och känsla från skidåkning på snö. Stommen är följsam och stabil vilken gör rullskidan extremt lättåkt för alla kategorier, elit, motionär, ung som gammal. PRO-SKI Flex är hyllad av alla skidåkare som har testat den.

PRO-SKI Rullskidor utvecklas och tillverkas av Sterners Specialfabrik AB. Företaget finns i Dala-Järna, där traditionen av duktiga skidåkare går långt tillbaka i tiden.

Pro-Ski Flex

"Nya PRO-SKI Flex är den bästa klassiska rullskida jag åkt på. Den kännetecknas av stabilitet och är mycket enkel att hantera, och det ju just de egenskaper som är viktiga när du ska köra sprintträning på rullskidor." Tobias Fredriksson Vm-guld Sprrint individuellt, OS-guld team sprint"

PRO-SKI har över 25 års erfarenhet och under åren har samarbetet med skidåkarna alltid varit ett prioriterat inslag i utveckling av rullskidor. PRO-SKI används idag inte bara av tusentals motionärer utan även av den absoluta världseliten, Svenska, Norska, Finska och Ryska landslagen använder PRO-SKI.

Köp denna rullskida

Länk till Pro-ski Flex.