Elpex

Menu:


Nyheter:

Juli 10, 2012:
skidan.se

Mars 29, 2009:
Vasalöparen

Mars 26, 2009:
Smartson

Aug 28, 2008:
Götebors posten

Elpex

Elpex fick nya ägare för något år sedan att något har hänt med Elpex de senaste åren har nog inte passerat många. Företaget är i dagsläget de tillverkare som tar mest mark. De senaste rullskidorna Elpex Evolution är innovativa och ett nytänk på vad man kan göra med ett par gummihjul och en bit aluminium. Det finns säkert mer att vänta från dessa "grabbar" som tagit över Elpex och leder utvecklingen av rullskidor.

Tillverkarna har haft en storsäljare i Elpex Wasa sedan 1987. Modellen Team har också funnits länge.

Företaget finns i Öjebyn (Piteå). I Piteå finns Norrbottens största elitsatsande skidklubb Piteå Elit vilka Elpex har ett nära samarbete med. I Piteå finns också anläggningen Lindbäcksstadion som ståtar med en rullskidbana i Världsklass.

Elpex egna presentation av företaget låter så här "Elpex är ett av världens ledande varumärken inom tillverkning av rullskidor och Wasa 610 är den mest sålda klassiska rullskidan sedan 1987. Utveckling, innovation och kvalité är ledord inom företaget. I år lanserar vi två nya modeller. Samarbete med svenska skideliten och närliggande företag har gjort Elpex till vad det är idag. Som nya ägare ska vi fortsätta att leverera produkter med den kvalité som Elpex är känd för till konkurrenskraftiga priser samtidigt som vi aktivt verkar för att minska miljöpåverkan. Vi rullar mot nya mål."

Vi väntar med spänning på nästa nyhet företaget släpper. En ny skateskida är på gång och nya skatehjul av superkvalite finns!

Läs mer om varje rullskida genom att klicka på bilderna eller länken till respektive rullskida!

Elpex Elpex Evolution

Elpex Evolution.

Elpex Wasa

Elpex Wasa.

Elpex Team

Elpex Team.

Köp någon av dessa rullskidor hos www.skidan.se

Elpex